Vi søker elektrikere, hjelpearbeidere og lærling

Elmontasje Hamar utfører all typer elektriske installasjoner for næring-, industri og privatmarkedet. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget. Elmontasje Hamar har 36 ansatte, og en omsetning på NOK 37 mill. Elmontasje Hamar er en del av Elnett Øst AS, som består av 17 medlemsbedrifter, med ca 380 ansatte og en omsetning på rundt NOK 500 mill. Selskapene i Elnett Øst utfører elektriske installasjoner innen privat-og næringsmarkedet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Pga økende oppdragsmengde søker vi etter dyktige og positive elektrikere, hjelpearbeidere og lærling for serviceoppdrag og prosjektjobber.

Ønskede kvalifikasjoner
Elektrikeren må ha fagbrev. Elektriker og hjelpearbeider må ha førerkort kl B. Vi søker deg som er utadvendt, serviceinnstilt og har gode kommunikasjonsevner. 

Vi tilbyr
Varierte og utviklende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig utvikling. Konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål vedrørende stillingene kan rettes til daglig leder, Arne Søberg, tlf 909 96 425.

Kortfattet søknad og CV sendes arne@elmontasje.no