Elektrikere søkes

Elmontasje Hamar AS utfører all typer elektriske installasjoner for næring-, industri og privatmarkedet. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget. Elmontasje Hamar AS har 36 ansatte, og en omsetning på NOK 37 mill. Elmontasje Hamar AS er en del av Elnett Øst AS, som består av 18 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte og en omsetning på ca NOK 600 mill. Selskapene i Elnett Øst utfører elektriske installasjoner innen privat-og næringsmarkedet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Pga. stadig økende oppdragsmengde søker Elmontasje Hamar etter elektrikere som ønsker nye utfordringer. Elmontasje Hamar er et selskap i spennende utvikling med et meget godt fagmiljø bestående av dyktige og kompetente medarbeidere.

Arbeidsoppgaver
Serviceoppdrag og prosjektjobber..Arbeidsoppgaver for telekommunikasjonsmontøren vil bl.a. være installasjoner og drifting av trådløse nett, spredenett, fiberanlegg, adgangskontroll, innbruddsalarm, porttelefoni, video/ audio, brannalarm og ITV. 

Ønskede kvalifikasjoner
Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du må være faglig oppdatert og ha yrkesstolthet. Evne til å skape og ivareta gode relasjoner og faglig trygghet for kunden. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Elektrikeren må ha fagbrev elektrikerfaget. Det er ønskelig at telekommunikasjonmontøren har fagbrev eller relevant praksis. Begge må ha førerkort kl B. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Vi tilbyr
Varierte og utviklende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig utvikling. Konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til daglig leder, Arne Søberg, tlf 909 96 425.


Kortfattet søknad og CV sendes arne@elmontasje.no.